Koperasi Pegawai SMAN 22 Bandung Boga Usaha Toko & ATK Hasilna Ngaronjat

Ketua Primer Koperasi Pegawai (Kopeg) SMA Negeri 22 kota Bandung Periode 2016-2018 Dra.Kartini netelakeun kondisi organisasi jeung kalembagaan Kopeg SMAN 22 di Jl.Rajamantri Kulon No.17 A ,kota Bandung ayeuna cukup solid,kokoh, kompak turta struktur jeung pembagian peran dina kapangurusan cukup jelas  nu akhirna mampu ngarojong kalaksanakeunnana sagala rupa  kagiatan organisasi.“ Perangkat Organisasi Kopeg SMAN 22 Bandung ngawengku Rapat Anggota,Pengurus jeung karyawan lumangsung aya dina kalancaran turta efektif “.Ceuk Kartini netelakeun ka Koran  Giwangkara sawatara waktu katukang dijejeran  rengrengan  pengurus Sekretaris J.Aris Setiawan, Bendahara Lena

Koperasi Guru Bandung Kulon Ngaronjatkeun Uang Duduk Sangkan Miluan RAT

Ketua Koperasi Warga Guru (KWG) Bandung Kulon Periode Taun 2015-2019 H.Ayi Saepudin,S.Ag katut rengrengan pengurus dina ngalaksanakeun ngokolakeun koperasi ngalayani anggota salawasna teu weleh neangan sagala rupa formula turta solusi pikeun ngudag usahana sangkan maksimal dina raraga ngaraharjakeun anggota luyu jeung Visi KWG Bandung Kulon nyaeta “ Mewujudkan Koperasi Sehat, Mandiri, serta Mampu Mensejahterakan Anggota “ jeung Misi KWG Bandung Kulon nyaeta Melangkah dengan amanah,Bekerja Dengan Tulus,Memupuk Disiplin & Kejujuran, Menjalin kerjasama, Memberi

Pengurus Koperasi Mimitran Dikukuhkeun Deui Pikeun Periode 2017-2019

Salah sahiji Koperasi di kota Bandung pangheulana  ngayakeun Rapat Anggota Taunan (RAT) nyaeta Koperasi “ Mimitran “. Koperasi ieu kaasup Koperasi Pegawai Republik Indonesia (KPRI)  anggotana ngawengku  Tenaga Pendidik & Kependidikan  Kecamatan Sukasari kota Bandung.“ Alhamdullilah, Koperasi “Mimitran” geus ngalaksanakeun RAT tepat waktu dilaksanakaun poe Saptu 31 Desember 2016 pas pisan di akhir tutup buku “. Ceuk H.Nanan Warya netelakeun  ka Koran Giwangkara  sarengsena    RAT taun buku 2016 lumangsung di Rohangan SDN Isola  1- 2 Jl.Gegerkalong Girang No.12  Kota Bandung nu dina ieu kasempetan diluuhan Pejabat Dinas Koperasi & UKM Kota Bandung Hj.Eulis Karmani,SE,MM ,Sekretaris Pusat

Drs.Agung Sudjatmoko,MM : Reformasi Koperasi Kudu Sacara Stuktural,Kultural,Sosial Jeung Manajerial

Ketua Harian Dewan Koperasi Indonesia (Dekopin) Drs.Agung Sudjatmoko,MM  netelakeun Dewan Koperasi Indonesia (Dekopin) salaku wadah perjuangan gerakan koperasi,salila ieu geus ngalakukeun usaha nyata pikeun ngaleungitkeun citra negatif  koperasi ku ngaliwatan tilu utamana nyaeta  advokasi,Edukasi jeung Fasilitasi koperasi. “ Sacara simultan Dekopin enggeus sarta bakal terus ngalakukeun tarekah dina raraga ngabela kapentingan koperasi dina dinamika ekonomi. Kukituna  Dekopin jeung sakabeh rengrenganna di tingkat wilayah jeung daerah mibanda tekad ngawujudkeun reformasi total koperasi Indonesia nu geus ditetepkeun ku pemerintah “.Ceuk Agung Sudjatmoko  dina biantarana saperti diberitakeun Koran Giwangkara  waktu

Taun 2016 PKPRI Kota Bandung Ngalaksanakeun Reformasi Usaha

Pikeun ngudag sasaran target taun 2016 diperlukeun sumanget dedikasi tisakabeh perangkat organisasi, boh pengurus, pengawas, pengelola nyakitu deui  anggota dina ngajalankeun  peranna masing-masing  sangkan tujuan Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI ) kota Bandung bisa ngawujud.. “ Disagedengeun eta oge  perlu ayana  situasi lingkungan jeung suasana lingkungan gawe bareng antara PKPRI jeung Primer  Koperasi  Pegawai Republik Indonesia (KPRI) nyakitu deui jeung Koperasi Sekunder  tingkat pangluhurna  sacara harmonis,terbuka,akrab jeung babarengan kulantaran