SHU Kopkar Kopertis WilayahI V Ngaleuwihan Target

Ketua Koperasi Karyawan (Kopkar)  Kopertis Wilayah IV periode 2013-2017  Hj.Ani Kenangasari,SE,M.Si  netelakeun  sakabeh bebeunangan jeung Sisa Hasil Usaha (SHU)  taun buku 2013 meunang  kauntungan  ngaleuwihan target tinu geus direncanakeun. “ Alhamdullilah  tina geus direncanakeun   SHU  Rp. 1.126.240.859,- realisasina Rp.1.211.161.475,-   ngaleuwihan target sok sanajan gedena ngan  7,54 % .Beubeunangan  SHU ieu oge rada ngaronjat  ti taun saacanna 2012 harita ngan meunang 1.073.150.303,-  . Diharepkeun luyu jeung Program Kerja Rencana Anggaran Pendapatan & Belanja (RAPB)  Kopkar Kopertis  Wilayah IV taun buku 2014di taun buku 2014 kudu  beuki leuwih ngaronjat deui ditargetkeun  SHU na  kudu  meunang Rp.1.254 .481.294  “ ceuk Hj.Ani .

PKPRI Kota Bandung Siap Nyanghareupan Sagala Rupa Parobahan Di Taun 2014

Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI) kota Bandung  siap  nyanghareupan sagala rupa parobahan di taun 2014  nu kondisina cukup beurat lian ti  taun  lumangsuna  gantina presiden oge  di taun 2014 ngarupakeun taun munggaran pengurus  masa bakti 2014-2018 nu aya dina  kaayaan transisi robahna undang-undang  koperasi  tinu heubeul UU.No.25 taun  1992 ka  nu anyar UU No.17 Taun  2012 “ Ku ayana parobahan  pimpinan  nagara tangtuna  bisa wae kamungkinannana  bakal  mangaruhan kana   kondisi sosial ekonomi jeung politik kurang kondusif. Nyakitu deui   kua ayana undang- undang anyar perlu nyiapkeun lengkah  efektif “. Ceuk

Dina Acara RAT Taun Buku 2013 Pengurus Koperasi Mimitran Periode 2014-2016 Diistrenan

Koperasi Pegawai Republik  Indonesia (KPRI) Guru  & Karyawan  “ Mimitran “ kecamatan Sukasari kota Bandung Ngalaksanakeun kagiatan Rapat Anggota Taunan (RAT) taun buku 2013 lumangsung di SD Negeri Isola 1-2 ,Jl.Gegerkalong Girang No.12 Bandung,Kemis   2 Januari 2014. Kagiatan diluuhan   263  undangan anggota  tina sajumlah 304 anggota dipibanda ngawengku  90 lalaki, 214 awewe sarta nu  mutasi  5 anggota  dipingpin Ketua Periode 2011-2013 Nanan Warya   katut rengrengan  turta  pengawas sarta  diluuhan  Kepala Balatkop UKM Perindag kota Bandung Drs.Herna Herdiana MM nyuluran Kepala UKM Perindag kota Bandung Drs.Ema Sumarna M.Si,Pengurus Dekopinda kota Bandung Drs.Asep Supriatna  sarta pengurus PKPRI kota Bandung Drs.Kustiwa Benoputra M.Pd.

PKPRI Kota Bandung Ngayakeun RAT di Batu Malang

Minangka  realisasi saperti  diamanatkeumn   ku  para anggota  RAT taun buku 2011 kaliwat  sarta waktu ngabahas rencana kerja jeung rencana anggaran  belanja 2013  diantara putusanna nyaeta  kagiatan acara  rapat taun buku 2012  dilaksanakeun di kota Malang sakalian program wisata teh geuningan kalaksanakeun oge ceuk salah saurang anggota diantara sajumlah rombongan  poe Minggu isuk-isuk  12 Mei 2013 waktu  kumpul  diburuan kantor  Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia  (PKPRI) kota Bandung  Jalan Soekarna-Hatta No.470 Bandung waktu rek  miang.

Hj.Ani Kenangasari,SE,M.Si,Ak Ketua Koperasi Karyawan Kopertis Wilayah IV Periode 2013- 2017

Koperasi Karyawan (Kopkar) Kopertis Wilayah IV Jabar  & Banten poe Senen 18 Maret 2013  lumangsung di aula Gedong I kantorna Jl.P.H.Hasan Mustopa No.38 Bandung ngalaksanakeun Rapat Anggota Taunan (RAT) taun Buku 2012 nyokot tema  “ Melalui RAT Tahun Buku 2012 Koperasi Karyawan Kopertis Wlayah IV Membina Dan Mengembangkan Kesehjahteraan Anggota Secara Berkelanjutan”. Kagiatan acara  RAT dipingpin  Ketua Kopkar Kopertis Wilayah  IV Periode 2008 – 2012 Dr.H.Purwadi dijejeran rengrengan pengurus katut pengawas,para anggota sarta  diluuhan  Koordinator Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten Prof.Dr.Ir.H. Abdul Hakim Halim,M.Sc  salaku Pembina oge  pejabat ti  Dinas  Indag Koperasi & UKM  kota Bandung sarta Drs.H.Asep Nurdin M.Si salaku pengurus Dekopinda  kota Bandung.