Taun 2016 PKPRI Kota Bandung Ngalaksanakeun Reformasi Usaha

Pikeun ngudag sasaran target taun 2016 diperlukeun sumanget dedikasi tisakabeh perangkat organisasi, boh pengurus, pengawas, pengelola nyakitu deui  anggota dina ngajalankeun  peranna masing-masing  sangkan tujuan Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI ) kota Bandung bisa ngawujud.. “ Disagedengeun eta oge  perlu ayana  situasi lingkungan jeung suasana lingkungan gawe bareng antara PKPRI jeung Primer  Koperasi  Pegawai Republik Indonesia (KPRI) nyakitu deui jeung Koperasi Sekunder  tingkat pangluhurna  sacara harmonis,terbuka,akrab jeung babarengan kulantaran

Koperasi Karyawan “ Tirta Karya “ Giat Bebenah & Restrukturisasi

Luyu jeung bisnis usaha koperasi, umumna awalna di Koperasi Karyawan (Kopkar) Perusahaan Daerah Air Minum (PDAM) Tirtawening kota Bandung  nyaeta  “ Tirta Karya “ ngan  mibanda   unit  simpan pinjam,nepi ka kiwari unit simpan pinjamna  masih lumangsung dijalankeun malahan unit bisnisna nambahan  nyaeta  instalatur jeung  Warung Serba Ada (Waserba)  ngaayaan  barang  pikeun nyumponan  kabutuhan anggota koperasi di internal PDAM Tirtawening kota Bandung. “ Simkuring salaku pengurus  ayeuna keur  giat  ngabebenah sarta  ngalakukeun  rekstrukturisasi

Koperasi Guru Pegawai SMPN 2 Kota Bandung Asetna Ngaronjat

Merhatikeun laporan Pertanggungjawaban  Pengurus taun buku 2015 Koperasi Pegawai Republik Indonesia (KPRI) Koperasi Guru &  Pegawai  SMP Negeri 2 Bandung kinerja pengurus, pengawas, dedikasi, loyalitas, solidaritas, kabersamaan tanggungjawabna cukup hade.“ Kusabab di  koperasi kerjana kolektif, henteu digawe sorangan, kasibukan sacara bababarengan tapi  ketua jeung pengawasna aktif  mantuan kagiatan”. ceuk   Sekretaris Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKRI) kota Bandung Drs.Kustiwa Benoputra, M.Pd  dina biantarana Rapat Anggota Taunan (RAT) Koperasi Guru & Pegawai SMPN 2 Bandung lumangsung  Kemis 31 Maret 2016 di SMPN 2 Jl.Sumatra No.42 Bandung.   

Taat Kana UU.No.25.Thn 1992 Pasal 26 Ayat 1 & 2 Koperasi Guru Pegawai SMPN 22 Bandung

Koperasi  Guru Pegawai (KGP) Sekolah Memengah Pertama Negeri  (SMPN) 22 Bandung  poe Senen  21 Maret 2016 `ngalaksanakan kagiatan acara   Rapat Anggota Taunan (RAT) Taun buku  2015  lumangsung  di SMPN 22 Bandung  JL.W.R.Supratman  No.24 Bandung. Kagiatan acara  dijejeran Kepala  SMPN 22 Bandung Rida Indriawaty S.Pd,M.Si salaku Pembina  sarta Ambiyati ti Dinas Koperasi Perindustrian Perdagangan & UKM kota Bandung jeung  Ketua Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI) kota Bandung Drs.H.Sanusi Sukarma,M.BA sarta diluuhan Sekretaris I. Deny Haryanto.S.Pd  mingpin  RAT nyuluran Ketua Cecep Maskur M.M.Pd  kulantaran sabaraha bulan kaliwat dimutasi  nyangking kalungguhan Kepala SMPN 29 Bandung.

Pengurus Koperasi Abdi Karya Bahari Mibanda Amanah SHU Ngaronjat

Kepala Dinas Perikanan & Kelautan Provinsi Jawa Barat Ir.H.Jafar Ismail,MM salaku pembina KPRI ( Koperasi Pegawai Republik Indonesia ) Dinas Perikanan & Kelautan Provinsi Jawa Barat  “ Abdi Karya Bahari “  netelakeun ngarasa reueus ka koperasi salila ieu dibinana di instansina  ti taun ka taun lian ti ngalaksanakeun RAT tepat waktu sarta aya dina kamajuan usahana. “ Alhamdullilah RAT tahun ayeuna saperti taun nu kaliwat salawasna dilaksanakan tepat waktu dina bulan Januari,hal ieu cingcirining pengurusna  mibanda amanah  sarta ngalaksanakeun taat kana  sagala  aturan  aya  di koperasi  nu  mawa hasil Sisa Hasil Usaha (SHU) na terus ngaronjat sarta door prize beuki ngalobaan “ .pokna saperti