Koperasi Mimitran Salawasna Ngalaksanakeun RAT Di Bulan Januari

Koperasi Pegawai Republik Indonesia (KPRI) Guru & Karyawan   “ Mimitran” Kecamatan  Sukasari kantorna di Jl.Gegerkalong Girang No.12 Bandung   lian ti geus komitmen  babarengan  ngalaksanakeun ngeunaan 3 L  nyaeta Leukeun Neundeun,Leukeun Nginjeum,Leukeun Mulangkeun nu mangaruhan kana hartana terus nambahan  oge dina ngalaksanakeun Rapat Anggota Taunan (RAT)  sok tepat waktu  wae  salawasna di bulan Januari.  “Ku geus terus beuki nambahan hartana   diharepkeun perlu terus dijaga  kamajuan ieu teh samalah mah perlu terus dironjatkeun. Nyakitu deui  kudu tetep  mertahankeun ngalaksanakeun RAT  angger tepat waktuna “.Ceuk Kepala Balatkop UKM Perindag kota Bandung  Drs.Herna Herdiana MM  nyuluran Kepala UKM Perindag kota Bandung  Drs.Ema Sumarna M.Si dina biantarana dihareupeun anggota Koperasi Mimitran jumlahna 313 jiwa.