Koperasi Guru Bandung Kulon Ngaronjatkeun Uang Duduk Sangkan Miluan RAT

Ketua Koperasi Warga Guru (KWG) Bandung Kulon Periode Taun 2015-2019 H.Ayi Saepudin,S.Ag katut rengrengan pengurus dina ngalaksanakeun ngokolakeun koperasi ngalayani anggota salawasna teu weleh neangan sagala rupa formula turta solusi pikeun ngudag usahana sangkan maksimal dina raraga ngaraharjakeun anggota luyu jeung Visi KWG Bandung Kulon nyaeta “ Mewujudkan Koperasi Sehat, Mandiri, serta Mampu Mensejahterakan Anggota “ jeung Misi KWG Bandung Kulon nyaeta Melangkah dengan amanah,Bekerja Dengan Tulus,Memupuk Disiplin & Kejujuran, Menjalin kerjasama, Memberi