KKN Sisdamas UIN SGD Bandung Ngaberdayakeun Masarakat

Salila sabulan ti tanggal 1 Agustus nepika 2 September 2017 Pusat Pengabdian Kepada Masyarakat (PPM), Lembaga Penelitian & Pengabdian Masyarakat  (LP2M) Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung dipingpin Kepalana Dr.H.Ramdani Wahyu Sururie,M.Ag.M.Ag ngayakeun kagiatan Kuliah Kerja Nyata (KKN) sisdamas taun akademik 2017/2018. Kitu ceuk Kasubag Humas UIN SGD Bandung Drs.H.Rohman Setiaman netelakeun ka Koran Giwangkara di rohangan gawena Jl.A.H. Nasution  No.105 Bandung. “ Tujuan diayakeun