KKN Sisdamas UIN SGD Bandung Ngaberdayakeun Masarakat

Salila sabulan ti tanggal 1 Agustus nepika 2 September 2017 Pusat Pengabdian Kepada Masyarakat (PPM), Lembaga Penelitian & Pengabdian Masyarakat  (LP2M) Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung dipingpin Kepalana Dr.H.Ramdani Wahyu Sururie,M.Ag.M.Ag ngayakeun kagiatan Kuliah Kerja Nyata (KKN) sisdamas taun akademik 2017/2018. Kitu ceuk Kasubag Humas UIN SGD Bandung Drs.H.Rohman Setiaman netelakeun ka Koran Giwangkara di rohangan gawena Jl.A.H. Nasution  No.105 Bandung. “ Tujuan diayakeun KKN Sisdamas lianti dina raraga nerapkeun atawa ngamangfaatkeun ilmu pengetahuan teknologi (ipteks) sacara multi disipliner pikeun kapentingan masarakat oge ngaronjatkeun interaksi pemahaman kapedulian mahasiswa tina sagala rupa program studi (prodi) pikeun ngaberdayakeun masarakat oge nerapkeun sagalarupa kaparigelan mecahkeun masalah mibanda basis kompetensi prodi, terpadu tur tainterdisipliner ngarahkeun kana pemberdayaan masarakat “.pokna.Numutkeun Rohman jumlah peserta  nu dijurung laku rektor UIN SGD Bandung Prof.Dr.H.Mahmud M. Siaya 4.657 peserta KKN Sisdamas sumebar di  4 kabupaten, kota.19 kecamatan jeung 110 desa di Kabupaten Barat 3 kecamatan, kabupaten Bandung 5 kecamatan, kabuaten Majalengka 7 kecamatan sarta kota Banjar 4 kecamatan..(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>