KKM UIN SGD 2016 Ngaberdayakeun Masarakat Pedesaan

Program Kuliah Kerja Mahasiswa (KKM) taun akademik  2016 dimitian ti 9 Februari nepi ka 8 Maret 2016  dilaksanakeun  di kab.Cianjur,Purwakarta,Garut diiluan 2417 peserta,96 Dosen Pembimbing Lapangan (DPL) nyokot tema “ Memberdayakan dan Mencerdaskan” mibanda tujuan pikeun museur kana ngaberdayakeun masarakat pedesaan. Numutkeun rektor Universitas Islam Negeri (UIN) Bandung Prof.Dr.H.Mahmud,M.Si yen KKM 2016 nu ayeuna dilaksanakeun saperti diberitakeun Koran Giwangkara nyaeta wujud ikhtiar nyata UIN SGD Bandung dina raraga ngawujudkeun konsep “Desa Membangun Indonesia” ku ngaliwatan sagala rupa program boh mangrupa KKM Tematik,Desa Binaan jeung Riset Partisipatif.(Suherman.S).- 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>