Kagiatan Bislim Mangfaat Dunya Akherat

Geus ngarupakeun kagiatan rutin satiap taunna  samemeh miluan upacara wisuda khususna  para  Sarjana calon  wisudawan,wisudawati  ti Fakultas Keguruan Ilmu Pendidikan (FKIP) Universitas Islam Nusantara (Uninus) sok miluan heula kagiatan Bina Sarjana Muslim (Bislim).Nyakitu  deui dina taun akademik 2013-2014  para wisudawan,wisudawati FKIP Uninus lobana 253 jiwa ngawengku  asalna ti Jurusan Pendidikan Luar Sekolah,Pendidikan Luar Biasa,Pendidikan Bahasa Arab,Pendidikan Bahasa Indonesia,Pendidikan Bahasa Inggris,Pendidikan Matematika,Pendidikan Pancasila & Kewargaannegaraan,Pendidikan Guru PAUD  rengse  miluan kagiatan Bislim nu dina taun 2014 ayeuna dilaksanakeun