Kadisduknaker Kota Tasikmalaya Imih Misbahul Munir Meunang Gelar Doktor Ti Uninus

Pikeun  Drs.Imih Misbahul Munir M.Si  nu kiwari nyepeng kalungguhan salaku Kepala Dinas Kependudukan Keluarga Berencana &Tenaga  Kerja (Kadisduknaker) Kota Tasikmalaya  bulan Maret  ngarupakeun  bulan karamat sarta  mawa  barokah  mibanda  sajarah  kahirupan ngalengkepanbiografi  dirina  nu moal bisa dipopohokeun. “ Aya sabaraha kajadian dialaman di bulan Maret   nu moal  bisa  dipopohokeun  ti mimiti  lahir, karier gawe   sarta nyuprih elmu  kuliah diantarana wae simkuring  lahir 2 Maret  1964 ti pasangan K.H.Mumu Mutaqin  sarta ibu Hj.Iim Mushinah  di Kampung Aboh Kelurahan  Sukamulya Kecamatan Bungursari kota Tasikmalaya  “.pokna.