Sanggar Seni 12 Juli Ikopin Gelar Pesta Rakyat Budaya Sunda

Dina raraga ngamumule budaya sunda  ayeuna ampir pareum  Sanggar Seni 12 Juli Institut Koperasi Indonesia (Ikopin) ngagelar “  Pesta Rakyat  Budaya Sunda” lumangsung tilu poe ti tanggal 25 nepi ka 27  Februari  2014  dibuka sacara resmi ku Direktur Kemahasiswaan  & Alumni Ikopin  Drs.Agus Arifin,Ak,M.Si di buruan kampusna Jatinangor. Ketua Panitiana Agung  Ismail netelakeun ka Koran Giwangkara