HIMADTIKA FKIP Uninus Ngayakeun NMC IV sa Jawa Barat & Banten

Himpunan Pendidikan Matematika (HIMADTIKA) Fakultas Keguruan Ilmu Pendidikan (FKIP) Universitas Islam Nusantara (Uninus) Senen 10 Februari 2014  lumangsung di kampus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung ngayakeun kagiatan  acara NMC IV (Nusantara Mathematics Competition)sa Jabar-Banten nyokot tema “ Be Smart Be Original”.Acara  diluuhan   rektor Uninus Dr.H.Didin Wahidin M.Pd  ngaresmikeun   ieu kagiatan  sarta diluuhan Dekan  FKIP Uninus Dr.H.Hendi S .Muchtar,M.M.Pd  jeung  Pembantu Dekan III Widang Kemahasiswaan  FKIP Uninus Drs.H.Agus Mulyanto,M.Pd,Sekretaris Jurusan  Program Studi Matematika FKIP Uninus Dr.Achmad  Mudrikah,M.Pd.  Numutkeun  Muhamad Ubaydilah salaku panitiana saperti diberitakeun Koran Giwangkara  netelakeun