Hafizd Aldera Juara Kahiji Lomba Mewarnai Soulmet Kelompok “A” IGTKI Kec Cinambo

Salah saurang siswa utusan Taman Kanak-Kanak (TK) Permata binaan  Titim Fatimah S.Pd, Renzo Hafizd  Aldera kaluar jadi juara I Lomba  Mewarnai Soulmet Kelompok “A “ Ikatan Guru Taman Kanak Kanak Indonesia (IKTKI)   Kecamatan Cinambo kota Bandung  diiluan kurang leuwih 300 peserta  Temana “ Buah-buahan dan Sayuran “ lumangsung  30 September 2013 di Supermarket Superindo Ujungberung Bandung, kalayan dipigawe lilana sa jam , dina ieu kasempetan saperti diberitakeun Koran Giwangkara  oge diayakeun  ‘Gebyar Senam Sehat ‘Caesar  pikeun ibu-ibu siswana nu jadi juara ka I na oge ti TK Permata.( Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>