Vega & R.Hafizd Aldera Juara I Moka

Ikatan Guru Taman Kanak Kanak Indonesia (IGTKI) kecamatan Cinambo kota Bandung gawe bareng jeung Biolysin  poe Minggu 2 Maret 2014 ngayakeun kagiatan Lomba Mojang Jajaka (Moka) jeung  lomba  ngawarnaan  diluhureun  hihid  soulmate nyokot tema “ Ngamumule Budaya Sunda” lumangsung Minggu 2  Maret 2014 di  acara “ Pesta Buku  Bandung 2014 “  Ikatan Penerbit Indonesia(IKAPI)