Kankemenag Kab.Ciamis H.Yusuf Meunang Gelar Doktor

Saupama diloyogkeun jeung paribasa sunda cunduk waktu nu rahayu ,ninggang mangsa nu sampurna,niti wanci nu mustari  pikeun Drs. H.Yusuf M.Pd   kiwari nyepeng kalungguhan  salaku Kepala Kantor Kementerian Agama kabupaten Ciamis kacida tepat pisan waktuna  yen nu dicita-citakeun dipikahayangna nyaeta  di taun 2014  kudu bisa ngarengsekeun program S3na  (Doktor)  tinekanan. “Alhamdullilah  sok sanajan  sibuk  ku urusan kantor jeung kulawarga di imah  simkuring ahirna  bisa ngarengsekeun program  S3 di Program Pascarajana Konsentrasi Manajemen Pendidikan Universitas Islam Nusantara (Uninus) “ ceuk Yusuf ,netelakeun sarengsena sidang ujian terbuka   lumangsung  Rebo 23 April 2014 di kampus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung dipromotoran Prof.Dr.H.Dedi Mulyasana M.Pd , Ko Promotor  Prof.Dr.Cornelia Jane Benny M.Pd,anggota promotor  Dr.Gumilar MM sarta diluuhan  Direktur Program Pasca Sarjana Uninus Prof.Dr.H.Achmad Sanusi.SH,MPA.