H.Iwa Wiswara Syamsu Meunang Gelar Doktor

Drs.H.Iwa Wiswara Syamsu M.M.Pd  kiwari nyangking kalungguhan salaku Kepala Sekolah Menengah Kejuruan (SMK) Negeri 3 Bandung jeung SMKN 16 Bandung sarta kungsi Plt SMKN 4 Bandung dina poe Rebo 3 Februari 2016 ngarupakeun poe ngagumbirakeun. Rek teu gumbira kumaha,kulantara dina poe harita Direktur Program Pasca Sarjana (PPS) Universitas Islam Nusantara (Uninus) Prof.Dr.Achmad Sanusi,SH,M.PA nandeskeun lulus sangat memuaskan  dina ujian sidang terbuka PPS S3  Widang Manajemen Pendidikan  Program Studi Manajemen  Pendidikan Uninus lumangsung di kampus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung, kukituna boga hak pikeun make gelar Doktor.