H.A.Hamdan Kepala Bappeda Kota Sukabumi Meunang gelar Doktor Ti Uninus

Kepala  Badan Perencanaan Pembangunan Daerah (Bappeda) kota Sukabumi Drs.H.A.Hamdan MM   poe Rebo 6  Nopember 2013  ngarasa gumbira pisan.Kagumbiraannana tembong  oge ti bojona O.Rohayati  katut tilu anakna sarta rengrengan kulawargana sarengsena mertahankeun disertasina  ujian sidang terbuka S3 (Doktor) widang  manajemen pendidikan  di Program  Pasca Sarjana  Universitas Islam Nusantara (Uninus) ditandeskeun lulus ku Direkturna Prof.Dr.H.Achmad Sanusi M.PA  meunang predikat sangat memuaskan  Indek Prestasi Kumulatif (IPK) 3,49 kukituna ti mimiti  poe ieu syah  boga hak meunang make gelar Dr.(Doktor).