Guru Acan Sabanding Jeung Kahirupannana

Kanyataan kiwari  Kualitas guru  Indonesia  seperti kumaha ,saha nu kudu  disalahkeun padahal  perhatian pemerintah geus sakitu hebat  ka  guru,luar biasa , baheula  gaji guru ngan cukup saminggueun  ,tapi ayeuna   luar biasa,aya  guru meunang   10 juta  nepi ka 11 juta  rupiah sabulanna .Kitu ceuk  Dr.H.Edi Parmadi,M.M.Pd Ketua Persatuan Guru Republik Indonesia (PGRI) Provinsi Jawa Barat  saperti  diberitakeun  Koran Giwangkara waktu nepikeun makalah “ Mutu Guru Dan Karakter Siswa) dina seminar nasional pendidikan temana “Pendidikan Untuk Mencerdaskan Kehidupan Bangsa Berbasis Akhlakul Karimah “diayakeun Ikatan Keluarga Alumni (IKA) Uninus gawe bareng jeung Sekolah Pascasarjana Uninus lumangsung Saptu 11 November 2017 di kampus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung. Numutkeun Eddi  ku geus  ayana perhatian  ti pemerintah ieu  guru geuningan  acan sabanding  jeung kahirupannana