Gubernur Jabar Ngaresmikeun Tilu Prodi Anyar Ikopin

Gubernur Jawa Barat Dr.H. Ahmad Heryawan,Lc dibarengan Rektor Institut  Koperasi Indonesia (Ikopin)  Dr. Ir. H.Burhanudin Abdullah MA ,Senen 28 Maret 2016 di kampus Ikopin Jatinangor  ngaresmikeun muka tilu program studi (prodi) anyar Ikopin dina acara Launching atawa peluncuran Program Studi  S-1 Akutansi,S1 Ekonomi Syariah jeung D-3  Keuangan Perbankan.. Dina ieu kasempetan  hadir Muliaman D.Hadad,Ph.D  salaku Ketua Dewan