Genep Mahasiswa Ikopin Meunang Beasiswa Ti CIMB NIAGA

Aya  genep  mahasiswa Institut Koperasi Indonesia (Ikopin) nu meunang Program beasiswa ti CIMB NIAGA . Beasiswa dipasasrahkeun ku Head Of Coporate Communication CIMB NIAGA Harya  Denny Suryo disaksian Rektor Ikopin Dr.(HC) Ir,Burhanuddin Abdullah,MA  katut  civitas akademika  lumangsung Rebo 30 Oktober 2013 di Graha Suhardini kampus Ikopin Jatinangor.Dipasrahkeunnana beasiswa