Genep Mahasiswa Ikopin Meunang Beasiswa Ti CIMB NIAGA

Aya  genep  mahasiswa Institut Koperasi Indonesia (Ikopin) nu meunang Program beasiswa ti CIMB NIAGA . Beasiswa dipasasrahkeun ku Head Of Coporate Communication CIMB NIAGA Harya  Denny Suryo disaksian Rektor Ikopin Dr.(HC) Ir,Burhanuddin Abdullah,MA  katut  civitas akademika  lumangsung Rebo 30 Oktober 2013 di Graha Suhardini kampus Ikopin Jatinangor.Dipasrahkeunnana beasiswa  ka  genep mahasiswa Ikopin saperti diberitakeun Koran Giwangkara  ngawengku  ti  jurusan Manajemen Keuangan ditarima ku Desi Kristiani,Siti Rohmah,,Irma Hardianti sarta ti jurusan Manajemen Perbankan ditarima ku Redha Mauvi Ahmad, Shintya Sepdiandi jeung Muhamad Adhitia  nu samemehna dilaksanakeun heula dua pihak neken gawe bareng Program Beasiswa CINB NIAGA-Ikopin 2013-2016.Dina ieu kasempetan satuluyna Kuliah Umum Edukasi Pendidikan Perbankan temana “ Ketahanan Ekonomi Indonesia Menghadapi Ketidakpastian Ekonomi Dunia “ diguar ku Chief Economist CIMB Niaga Winang Budoyo(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>