FPPTI Jabar Ngayakeun Change Management Exeutive Training Program

Forum Perpustakaan Perguruan Tinggi Indonesia  (FPPTI) Jabar  sawatara waktu kaliwat poe Rebo 4 Juli nepi ka  5 Juli 2018  ngalaksanakeun  Change Management Exeutive Training Program lumangsung  di Natural Hill  Blok Villa Hermon Jl.Kolonel Masturi  Kertawangi Cisarua Lembang kabupaten Bandung Barat diiluan 20 peserta anggota FPPTI Jabar diluuhan Ketua Umum  FPPTI Jabar Hilman Firmansyah,SIP,M.AP muka  acara sarta Endang  Supriatna Adin  ti  lembaga (vendor )  Be- trust   salaku   disain program kagiatan  ieu  turta  ngaduggikeun  materi jeung permainan game. Numutkeun Hilman Firmansyah  dilaksanakeun kagiatan ieu ngarupakeun salah sahiji  kagiatan  FPPTI Jabar dina  raraga ngarobah paradigma Perpustaakan  jeung Pustakawan  anggota  FPPTI  Jabar ku ngaliwatan kagiatan Change Manajemen  nu saterusna  engke  dituluykeun deui  dina  pagempungan  atawa pertemuan  ku  kagiatan sejenna  dilaksanakeun di Universitas Muhammadiyah Sukabumi jeung di Universitas