Workshop Seminar Nasional Jeung Musda VI FPPT Jabar Hilman Firmansyah,S.IP,M.AP Ketua Umum FPPT Jabar Periode 2016- 2019

Forum Perpustakaan Perguruan Tinggi (FPPT) Wilayah Jawa Barat ngayakeun  kagiatan acara Workshop,seminar nasional jeung Musda (Musyawarah Daerah) ka VI nyokot tema “Reference Manager Meningkatkan Kualitas Karya Ilmiah Perguruan Tinggi”  lumangsung Salasa- Rebo , 9- 10 Agustus 2016 di Hotel Isola Resort Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) Jl.Dr.Setiabudi No.229 Bandung. Saperti diberitakeun Koran Giwangkara  Kagiatan acarana diiluan 77 peserta perwakilan ti sababaraha Perguruan Tinggi Negeri (PTN) jeung Perguruan Tinggi Swasta (PTS)  di wilayah Jabar anggota FPPT tina sajumlah 215 anggota sarta diluuhan Ketua Pelaksana Kegiatan Agus Wardana,S.Sos (Kepala Perpustakaan Itenas)