Dra .Hj. Entin Suryatin ,MA Samemeh Pangsiun Meunang Gelar Doktor

Salah  saurang  pengawas SMP jeung SMA di kabupaten Bandung Dra.Hj.Entin Suryatin,MA  kalahiran   Garut  27 Desember  1953 dina poe Rebo 11 Desember 2013 ngarasa  bagja turta reueus. Kabagjaan jeung kareues ieu teh cita-citana  tinekanan bisa ngarengsekeun  program  S3  meunang  gelar Doktor (DR) widang   ilmu pendidikan  program studi manajemen pendidikan  ku ngaliwatan mertahankeun disertasina dina  sidang ujian terbuka di Program Pascasarjana  Universitas Islam Nusantara (Uninus)  di kampus Jl.Soekarno-Hatta No. 530 Bandung ditandeskeun lulus ku Direktur Pasca Sarjana Uninus Prof.Dr.H.Achnad Sanusi,SH,M.PA meunang peunteun ujian sidang 3,77 sarta Indek Prestasi Kumulatif (IPK) 3,55 lulus sangat memuaskan.