Engineering Goes To Public Fakultas Teknik Unjani

Fakultas Teknik Universitas Jenderal Ahmad Yani  (Unjani) kampusna di Jl Terusan Jenderal .Gatot  Subroto  kota Bandung ngayakeun kagiatan “ Engineering Goes To Public” . Dina ieu kagiatan ceuk Ketua Panitiana  Agung Ramadhan netelakeun ka Koran Giwangkara  lian ti aya acara pendidikan  Try Out haratis saratna  ngan ngalampirkeun kartu pelajar dilaksanakeun 17 Februari 2013,pendaftaranna 28 Januari – 14 Februari 2014  oge aya  acara Sosial nyaeta Jalan Santai dilaksanakeun 16 Februari 2013,Pengobatan Haratis 14 Februari  2013sarta Kompetisi Futsal khusus pikeun  SMA  pendaftaranna 7-31 Januari 2013 sarta acara Kesenian ngawengku Modern Dance  jeung Perkusi Pendaftaranna 7 Januari -  9 Februari 2013.Tina  kagiatan ieu disadiakeun Doorprize Netbook,Blackberry,Hardisk. Total Hadiah Rp.23.400.000,-. Pikeun nu minat ka acara ieu Contact Person :  Rizki Awaluddien 087773147165 – Sendik  085224083420(Suherman.S).-