Ekonomi Syariah Pikeun Umat Islam Ngarupakeun Kawajiban

Rektor Universitas Islam Negeri ( UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung Prof.Dr.H.Deddy Ismattullah,SH,M.Hum  nembrakkeun  bank konvesional di Indonesia kiwari masih ngadominasi ekonomi Indonesia tapi optimis ka hareupna ekonomi Islam  bakal leuwih tandang  makalangan.ku alesan jumlah umat Islam di Indonesia ampir 180 juta jiwa,kasadaran umat  ibadahna beuki lila beuki ngaronjat,ngan perlu sabar nungguan kasalehan sosialna. “ Ekonomi Syariah  lain ngan  saukur  nawarkeun wungkul  tapi pikeun umat