Dr.Hj.Reni Marlinawati Ketua IKA UIN SGD Bandung Periode 2017- 2021

Sacara  aklamasi Dr.Hj.Reni Marlinawati kapeto jadi  Ketua Umum Ikatan Keluarga Alumni (IKA) Universitas Isllam Negeri  (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD ) Bandung  nu anyar pikeun mangsa Periode 2017-2021  ngaganti  Ketua Umum heubeul Prof.Dr.H.Nanat Fatah Natsir ,M.S  nu geus rengse mangsa jabatanna.  Kitu ceuk Kasubag Humas UIN SGD Bandung  Drs.H.Rohman Setiaman  saperti diberitakeun Koran Giwangkara  . Kapetona Reni lahir di Sukabumi  10 Maret 1973,yuswa 44 taun   kiwari nyangking kalungguhan   salaku anggota DPR