Dr.H.Didin Wahidin M.Pd Dosen DPK Kopertis IV Jadi Direktur Kemahasiswaan Kemenristekdikti

Dr.H.Didin Wahidin M.Pd  dosen Pegawai Negeri Sipil (PNS) Diperbantukan (DPK) di Universitas Islam Nusantara (Uninus) Bandung sarta ngajabat salaku rektor Uninus  ti mimiti poe Salasa 14 Juli  2015 nyepeng kalungguhan salaku  Direktur Kemahasiswaan Kementrian Riset Teknologi & Pendidikan Tinggi (Kemristekdikti) harita diistrenan Menristrekdikti Prof. Mohamad Nasir,Ph.D,Ak di audotorium lantey 2 gedong Dikti Senayan Jakarta  bareng jeung 23 pejabat eselon II sejenna dilingkungan Kemenristekdikti.Numutkeun Koordinator Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten Prof.Dr.H.Abdul Hakim Halim M.Sc pikeun Koperrtis IV ku ayana pa Didin dosen DPK di Uninus sarta salaku  rektor Uninus  ayeuna  diangkat jadi pejabat di Kementrian ngaraos bingah pisan turta dianggap sejarah. “ Simkuring ngaraos reueus pisan kulantaran salila berdirina Kopertis IV kakara ayeuna aya  kajadian  dosen DPK diangkat jadi pejabat  di Kementrian”.pokna.(Suh).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>