Dosen Universitas Indonesia Ngadongdon Ikopin

Sababaraha urang dosen mata kuliah ti Fakultas Ekonomi & Bisnis Universitas Indonesia (FEB-UI) sawatara waktu nu anyar kaliwat Senen 3 Agustus 2015  saperti diberitakeun Koran Giwangkara ngadongdon ka kampus Institut Koperasi Indonesia (Ikopin) Jatinangor. Para dosen ti FEB UI ieu teh nyaeta Suryadi,Abdilah,Emi,Hepi dina raraga studi banding ka Ikopin ngalakukeun diskusi nyampurnakeun kurikulum mata kuliah koperasi di FEB UI. Dina diskusi