Dikukuhkeun Pikeun Periode 2018-2020 Pengurus Koperasi Warga Guru Kecamatan Bojongloa Kaler

Rengrengan Pengurus Periode 2015- 2017 ngawengku  Ketua :  Asep Saepuddin S.Pd.I,Wakil Ketua : Hj.Titi Rohaeti,S.Pd,Sekretaris 1 : Eman Sulaeman,S.Pd,M.Si,Sekretaris 2 : Harris Munadjat,S.Ag, Bendahara : Siti Hajar Mekahi Nur,S.Pd jeung Ketua Pengawas H.Maman Sahdi,SP.dI, Anggota Pengawas : Hj.Eros Rosilah,S.P.d, Heri Tirta Praja,S.Pd turta diluuhan Koperasi Warga Guru (KWG) kecamatan Bojongloa Kaler kota Bandung poe Saptu 27 Januari 2018 ngayakeun kagiatan  Rapat Anggota Taunan (RAT) ka 40 lumangsung di Sekolah Dasar Negeri (SDN) 099 Babakan Tarogong,Jl.K.H.Wahid Hasyim No.256 Kelurahan Suka Asih,Kecamatan Bojongloa Kaler kota Bandung nu dina ieu kasempetan dijejeran  Kepala Bidang Kelembagaan & Pemberdayaan Koperasi Dinas Koperasi & UKM kota Bandung Hj.Eulis Karmani,SE,MM, Pengurus Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI) kota Bandung Mohamad Arifin jeung Pengawas Disdik kota Bandung Drs. Ayin Nurdin.