Dies Natalis Ka 53 & Wisuda STBA Yapari ABA Bandung

Sekolah Tinggi Bahasa Asing (STBA) Yapari ABA Bandung kampusna di Jl.Cihampelas No.194 Bandung saperti diberitakeun Koran Giwangkara poe Rebo 26 Oktober 2016 lumangsung di Graha Bhayangkara Jl.Cicendo No.29 Bandung  ngalaksanakeun Sidang Terbuka Senat  dipingpin Ketua STBA Yapari ABA Bandung  Dra.Hj.Iim Rogayah Danasaputra M.Hum  ngalaksanakeun Dies Natalis Ka 53 atawa  mieling hari lahirna STBA ngadeg 26 Oktober 1963  sakalian ngawisuda lulusan Program S-1 jeung Program D-3  STBA Yapari-ABA Bandung ti Jurusan Bahasa Inggris, Perancis, Jerman jeung Jepang.(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>