Dies ka 45 UIN SGD Bandung

Kagiatan Dies Natalis ka 45 Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD)  Bandung ceuk Kepala  Humasna Sakrim Mihardja M.Ag netelakeun ka Koran Giwangkara  dilaksanakeun poe Senen 8 April 2013 diluuhan rektor UIN SGD Bandung Prof.Dr.H.Deddy Ismatullah,SH, M.Hum katut civitas academika lumangsung  di kampus II Jl.Soekarno-Hatta  digigireun Gedong Polda Jawa Barat. Dina raraga dies,Pengurus  Badan Pembina  Keolahragaan & Seni (Baporseni) ngayakeun perlombaan futsal,badminton,catur,tenis lapang jeung meja antar unit kerja dilingkungan UIN SGD Bandung ti mimiti 2 nepi ka 5 April 2013 nu kaluar jadi juara umumna nyaeta Fakultas Syariah & Hukum.(Suherman.S).-