Ceuk Prof.Dr.Uman Suherman,AS.M.Pd : STIKES & AKBID Can Loba Mibanda Dosen Linier

Pikeun  ngabuktikeun Perguruan Tinggi Swasta (PTS) geus   ngalaksanakeun  pendidikan  dumasar Standar Nasional Pendidikan Tinggi (SNPT)  bisa diaudit  ngaliwatan akreditasi..Kukituna  akreditasi  ngabogaan  sababaraha standar  ti  miti tata kelola,kemahasiswaan, penelitian,pengabdian, publikasi ,SDM nepi ka  kapasitas aspek  dosen. “Ngeunaan dosen  di  Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan (STIKES), ,Akademi Kebidanan   (AKBID) , Akademi  Perawat (AKPER),Politeknik Kesehatan  kiwari  masih loba  nyanghareupan  masalah nyaeta   masih can loba  mibabanda   dosen linier “. Ceuk Koordinator Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten Prof.Dr.Uman  Suherman A.S,M.Pd  dibarengan Kepala Bidang Kelembagaan