Ceuk Gubernur Jabar Ridwan Kamil : Lulusan Ikopin Tong Hariwang Nyanghareupan Revolusi Industri 4.0

Gubernur Jawa Barat  H.Mochamad Ridwan Kamil, ST, M.U.D netelakeun tantangan bakal disanghareupan para lulusan  Institut Manajemen Koperasi Indonesia (Ikopin) kiwari beuki beurat kua ayana digitalisasi industry jeung e-commerce . Kiwari dunya global asup kana revolusi Industri 40. Parobahan industri manufaktur  nu integrasi jeung  sistem online. “ Ngomongkeun Revolusi Industri 4.0 tangtuna  nu dibayangkeun  teknologi kunci bakal digunakeun saperti  Internet Of Things (IoT), kecedasan buatan (Artifical Intelegence), Teknologi Wearables ( Tampilan  nu ngahubungkeun  manusa jeung mesin/Human Machine Interface), Teknologi Robotic  jeung 3D printing”. pokna  dina pointer biantarana