Bintek PTS Kesehatan Kopertis Wilayah IV

Kepala Bidang Kelembagaan & Sistem Informasi Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten Drs.Wahyudin Tahedi M.Si nu oge salaku Ketua Panitia netelakeun saperti diberitakeun Koran Giwangkara salila tilu poe ti Salasa nepi ka Kemis tanggal 3 – 5 Oktober 2017 Kopertis IV nyelengarakeun Bintek (Bimbingan Teknis) Pengisian Instrumen Akreditasi pikeun Perguruan Tinggi Swasta ( PTS ) Kesehatan, Lembaga Akreditasi Mandiri Pendidikan Tinggi Kesehatan ( LAM-PTKes) di lingkungan Kopertis IV Jabar & Banten taun 2017.Kagiatan acara dibuka Koordinator Kopertis Wilayah IV Prof.Dr.Uman Suherman,AS,M.Pd diiluan