Bintek Pelayanan Prima Kopertis IV

Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten ngayakeun kagiatan Bimbingan Teknis (Bintek) Pelayanan Prima ti poe Senen  15 nepi ka Kemis 17Maret 2016 lumangsung  di  Gedong Diklat Kopertis Wilayah IV Jatinangor diiluan 86 peserta tenaga administrasi Perguruan Tinggi Swasta  (PTS) di lingkungan Kopertis Wilayah IV..Kagiatan Bintek resmi dibuka Koordinator Kopertis Wilayah IV Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc diluuhan  Kepala Sub Bagian Tata Usaha Sudirman,S.Sos salaku Ketua Panitia.Numutkeun Abdul Hakim Halim saperti diberitakeun Koran Giwangkara tujuan diayakeun kagiatan bintek  pelayanan  prima dina raraga ngawangun kapercayaan turta ngamekarkeun gawe bareng dina ngaronjatkeun kualitas penyelenggaran pendidikan tinggi.(Suherman.S).-        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>