Bintek Kehumasan Kopertis IV

Kopertis IV   tanggal 10 nepi ka 12 Juni 2015 ngayakeun Bimbingan Teknis (Bintek)  Kehumasan  diiluan  50 peserta  tenaga administrasi PTS ( Perguruan Tinggi  Swasta) di wewengkon  Kopertis  IV lumangsung  di Gedong Diklat Kopertis IV Jatinangor. Numutkeun Ketua Panitiana Sudirman S.Sos saperti diberitakeun Koran Giwangkara  diayakeun ieu kagiatan dibuka sacara resmi Koordinator Kopertis IV Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc tujuanna  dina raraga ngaronjatkeun reputasi,citra Kopertis Wilayah IV jeung PTS pikeun  ngawangun kapercayaan  sarta