Beubeunangan SHU Kopkar Kopertis IV Ngaleuwihan Target

Ketua Koperasi Karyawan (Kopkar) Kopertis IV Jabar & Banten Hj.Ani Kenangasari,SE,M.Si,Ak netelakeun kaayaan Kopkar Kopertis IV  kiwari terus mekar turta  aya dina kamajuam  sarta   hasil  usahana rada ngaronjat.   “Syarat paling utama  ngamekarkeun koperasi kudu  tetep panceg ngeumbing kana  tujuan koperasi nyaeta ngamekarkeun turta ngaraharjakeun rumah tangga anggota”.pokna  waktu  acara  Rapat Anggota Taunan (RAT) taun  buku 2014  lumangsung  Salasa 17 Maret 2015 di aula Kopertis IV Jl.PH.Hasan Mustopa No.34 Bandung , dina ieu kasempetan