Aya 33 Prestasi Diraih Mahasiswa STBA Yapari ABA Bandung

Dina widang non akademik mahasiswa Sekolah Tinggi Bahasa Asing (STBA) Yapari ABA Bandung saperti diberitakeun Koran Giwangkara hasil ngaraih  prestasi sababaraha event nyaeta aya 33 prestasi mahasiswa kejuaran  diraih salila taun akademik 2016/2017 mere gambaran yen pengarahan jeung metoda pendekatan diimplementasikeun lembaga dikoordinasikeun Pembantu Ketua III Widang Kemahasiswaan & Alumni Drs.Yayat Hidayat,M.Pd geus hasil sacara hade turta efektif. Kitu ceuk Ketua STBA Yapari ABA Bandung Periode 2017-2021 Dra.Hj.Iim Rogayah Danasaputra,M.Hum netelakeun di kampus Jl.Cihampelas No.194 Bandung.Numutkeun Iim hal ieu luyu jeung pedoman pola pembinaan jeung kemahasiswaan nu museurkeun kana penalaran,kailmuan,bakat jeung minat,kesehjahteraan,organisasi,bakti sosial jeung program penunjang sejenna.”Simkuring ngahaturkeun nuhun ka pimpinan Lembaga kemahasiswaan di kampus STBA Yapari Aba Bandung nyaeta Senat Mahasiswa,HIMA,Jurusan sarta sakabeh Unit Kegiatan Mahasiswa(UKM) diantarana ASES,Gentra Seba,Wanasatrya,LDK,PMK,KMK,USSY,UBBAS,The Big Band,Teater Ungu jeung Paduan Suara salawasna giat ngalaksanakeun sagala rupa aktivitas keorganisasian  sarta salawasna giat milu aub dina sagala kagiatan nu diselenggerakeun ku ST’BA Yapari ABA Bandung “.  Ceuk Iim bari inyana nambahkeun nu matak pikareuesun Tim Paduan Suara STBA Yapari ABA Bandung nyaeta  para mahasiswa ti  opat jurusan bahasa  nyaeta bahasaPerancis,Inggris,Jepang jeung Jerman asuhan pelatih Drs.Dian Rizky Ashari,M.Hum dosen Bahasa Jerman hadir di acara Kepresidenan waktu kagiatan acara masrahkeun  Sertifikat Tanah ku Presiden  Ir.Joko Widodo (Jokowi) harita oge diluuhan Bupati Bandung H.Dadang Mochanad Nasser,SH, M.IPol   di Dome Bale Rame, Soreang, Kabupaten Bandung sawatara waktu kalliwat  lumangsung  Senen 4 November  2017. Runtuyan acara masrahkeun  sertifikat 10 rebu sertifikat gratis  program Pendaftaran Tanah Sistematik Lengkap (PTSL) Badan Pertanahan Nasional (BPN) , direuah-reuah Tim Paduan Suara STBA YAPARI-ABA, Bandung(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>