Balukar Rektor Dieureunkeun Kemenag Warek II Salaku P.g.s Ngawisuda 990 Lulusan UIN SGD Bandung

Balukar  Rektor Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung  Periode 2011- 2015 Prof.Dr.H.Deddy Ismatullah,SH.M.Hum  dieureunkeun (dipecat)   tina jabatanna  salaku rektor  ku Kementrian Agama (Kemenag) dumasar Surat Keputusan (SK)  Menteri Agama Republik Indonesia Nomor Gj.l/Kp.07.6/781/2015 alatan  geus  ngarumpak  PP No,53/2010 ngeunaan disiplin Pegawai Negeri Sipil ( PNS).Kukituna kagiatan  sidang senat terbuka  Wisuda UIN SGD Bandung  Ka 61 Semester Genap taun akademik 2014/2015