29 Urang Meunang Pangajen Ti STBA Yapari-Aba Bandung

Kagiatan acara dies natalis ka 49 & wisuda Sekolah Tinggi Bahasa Asing (STBA) Yapari- Aba Bandung  lumangsung poe Salasa 23 Oktober 2012  di Gedong Balai Sartika Jl.Suryalaya Indah No.1-3  Buahbatu  Bandung ,Ketua STBA  Yapari Aba Bandung Drs.H.Mundari Muhada Dipl,TEFL  dijejereran senat jeung  Ketua Yapari-Aba Bandung  Drs.S.P.H.Marbun,Sprachdipl sarta diluuhan Koordinator Kopertis  IV Prof.Dr.Ir.H. Abdul Hakim Halim M.Sc lian ti ngawisuda  129 urang lulusan  STBA Yapari Aba Bandung  taun akademik  2011-2012 masing-masing ti program  S1  jurusan bahasa   Inggris 82 urang, Jepang 31 urang,Jerman 4 urang,Perancis 2 urang  sarta Program D 3 jurusan bahasa Inggris 8 urang jeung Jepang  2urang. Tina sajumlah lulusan ieu teh diantarana 28 urang meunang yudicium predikat cumlaude.Ku diwisudana lulusan anyar ieu ti mimiti ngadegna nepi ka ayeuna nincak umur 49 taun  geus