250 Mahasiswa Anyar STIEPAR Miluan Prospeku

Pembantu Ketua II Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Pariwisata (STIEPAR) Yapari –Aktripa Bandung Drs.H.Gusti A Djafar,M.Si salaku panitia ( Steering Committe) netelakeun ka Koran Giwangkara  lian ti  Stiepar yapari Aktripa geus mieling  ulang taun  nu ka 52 lumangsung  Senen 18 Agustus 2014 oge   ngalaksanakeun  Studium General  Kemis 4 September 2014 di kampus Jl.Prof.Dr.Ir.Sutami No.81-83 Bandung  didugikeun Dekan FPIPS  UPI Bandung  Prof.Dr.H.Karim Suryadi,M.Si nu dina ieu kasempetan  Ketua Stiepar Yapari Aktripa Bandung  Dr.H.Encep Syarif Nurdin ( Drs,M.Pd,M.Si)  dijejeran  Ketua Yayasan Pariwisata Indonesia Aktripa ( Yapari-Aktripa)  Drs.Toto