250 Mahasiswa Anyar STIEPAR Miluan Prospeku

Pembantu Ketua II Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Pariwisata (STIEPAR) Yapari –Aktripa Bandung Drs.H.Gusti A Djafar,M.Si salaku panitia ( Steering Committe) netelakeun ka Koran Giwangkara  lian ti  Stiepar yapari Aktripa geus mieling  ulang taun  nu ka 52 lumangsung  Senen 18 Agustus 2014 oge   ngalaksanakeun  Studium General  Kemis 4 September 2014 di kampus Jl.Prof.Dr.Ir.Sutami No.81-83 Bandung  didugikeun Dekan FPIPS  UPI Bandung  Prof.Dr.H.Karim Suryadi,M.Si nu dina ieu kasempetan  Ketua Stiepar Yapari Aktripa Bandung  Dr.H.Encep Syarif Nurdin ( Drs,M.Pd,M.Si)  dijejeran  Ketua Yayasan Pariwisata Indonesia Aktripa ( Yapari-Aktripa)  Drs.Toto Suryana ,AF,M.Pd ngaresmikeun panarimaan mahasiswa anyar jeung Program Orientasi Studi Pengenalan Kampus & Kuliah Umum (Prospeku) Stiepar taun akademik2014-2015 ti tilu jurusan, ngawengku prodi  Manajemen Pariwisata(D1),Ekonomi Pariwisata (S1) jeung Usaha Akomodasi Perhotelan & Usaha Perjalanan Wisata (D3) diiluan 250 mahasiswa anyar.Sedengkeun kagiatan sejenna nyaeta acara Silaturahmi Keluarga Besar Stiepar Yapari Aktripa dilaksanakeun Kemis 11 September 2014 di kampus diluuhan KH.Abdullah Gymnatiar(AA.Gym) nu kungsi  ngabina Stiepar,nepikeun tausyiah.(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>