Prof.Dr.UmanSuhermanAS,M.Pd :PTS Di Jabar Jeung Banten Masih Kakurangan Guru Besar

Koordinasi Perguruan Tinggi Swasta ( Kopertis)  Wilayah IV Jabar & Banten salila dua poe  7 nepika 8 Agustus  2017 ngayakeun kagiatan Rakerda (Rapat Kerja Daerah) Taun 2017 lumangsung di Hotel Harris Jl.Peta No.241, Kopo kota Bandung. ”Aya 476 peserta miluan kagiatan Rakerda ngawengku Rektor, Ketua, Direktur PTS (Perguruan Tinggi Swasta) diwewengkon Kopertis Wilayah IV “.Ceuk Ketua Panitiana Dr.Subahi Idris, MM nu oge salaku Sekretaris Pelaksana (Sekpel) Kopertis IV.   Waktu nepikeun laporanna nu dina ieu kagiatan diluuhan

Dr.YetiWidyawati,S.Pd,M.M.Pd : Pembelajaran Bahasa Inggris Ngagunakeun Edmodo Mawa Pangaruh Kana Hasil Belajar

Kamampuan peserta didik dina bahasa utamana Bahasa Inggris masih jauh tina nu diharepkeun, kata ngentina beubeunangan peunteuna para peserta didi kmasih  rata-rata boh dina proses pembelajaran nyakitu deui hasil belajarna. Nilik  kana  kalemahan siswa dina pelajaran bahasa Inggeris kukituna guruna kudu paham  kana manajemen pembelajaran bari ngupayakeun ngarangsang keaktifan siswa ku ngaberdayakeun  media jeung sumber belajar ngaliwatan model pembelajaran, diantarana manajemen pembelajaran bahasa Inggris mibanda Teknologi

Dr.Dadan,S,Pd,M.Pd :Ngokolakeun BOS Henteu LeupasTina Peran Kepala Sakola

Sacara umum manajemen implementasi kawijakan  BOS (Bantuan Operasional Sekolah) di Sakola Berstandar Nasional (SSN) dina ngaronjatkeun mutu pendidikan di kabupaten Cianjur geus lumangsung kalawan lancar kulantaran  hasilna bisa hade dina ngokolakeun BOS tangtuna henteu leupas tina peran Kepala Sakola. “ Pihak Kepala Sakola geus nyusun RKAS (Rencana Kegiatan & Anggaran Sekolah) tuluy ngaimplementasikeun BOS sarta  meunang rojongan kasapukan jeung kaputusan sacara babarengan jeung Tim Manajemen BOS Sakola, Dewan Guru jeung Komite Sakola turta mertanggung jawabkeun ngagunakeunnana  dana BOS luyu jeung Undang-Undang “.Ceuk Dr.Dadan,S.Pd

KKN Sisdamas UIN SGD Bandung Ngaberdayakeun Masarakat

Salila sabulan ti tanggal 1 Agustus nepika 2 September 2017 Pusat Pengabdian Kepada Masyarakat (PPM), Lembaga Penelitian & Pengabdian Masyarakat  (LP2M) Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung dipingpin Kepalana Dr.H.Ramdani Wahyu Sururie,M.Ag.M.Ag ngayakeun kagiatan Kuliah Kerja Nyata (KKN) sisdamas taun akademik 2017/2018. Kitu ceuk Kasubag Humas UIN SGD Bandung Drs.H.Rohman Setiaman netelakeun ka Koran Giwangkara di rohangan gawena Jl.A.H. Nasution  No.105 Bandung. “ Tujuan diayakeun

Wisuda Uninus Ka 61

Dr.H.Husen Saeful Insan,M.M.Pd salaku Ketua Panitia Wisuda nu oge salaku Warek (Wakil Rektor) I Universitas Islam Nusantara (Uninus ) dijejeran Kepala Biro Humas Uninus Drs.Maman Nurzaman S netetelakeun ka Giwangkara Uninus ngalaksanakeun Sidang Terbuka Senat