Dr.Endang Saputra M.Pd : Implementasi Pembinaan Guru Mismatch Tacan Maksimal

Pikeun  nedunan kabutuhan jeung kakurangan guru,utamana guru mata pelajaran umum di Madrasah Aliyah masih loba Madrasah Aliyah nu narima guru henteu dumasar  kualifikasina, tapi dumasar ngan kana loyalitas jeung sumanget dedikasina pikeun bisa mertahankeun kalangsunganna hirup madrasah. “ Keur nyumponan kakurangan guru di madrasah akhirna ngrekrut guru nu ngajar henteu luyu jeung kualifikasina, balukarna di madrasah loba guru Mismatch nyaeta hartina guru nu ngajar henteu luyu jeung latar belakang pendidikanna  atawa kualifikasina”.Ceuk Dr.Endang  M.Pd saperti

Prof.Dr.Ir.Rokhmin Dahuri,MS : Perlu Kontribusi Pikeun Ngawujudkeun Indonesia Salaku Poros Maritim Dunia

Salah sahiji gagasan Presiden Joko Widodo (Jokowi) jeung Wapres Jusuf Kalla  nu meunang rojongan publik  kalawan antuaisme nyaeta tekadna pikeun ngawujudkeun Indonesia salaku PMD (Poros Maritim Dunia).“ Prinsipna nu dimaksud Indonesia salaku PMD ngawengku dua tataran makna (pengertian),filosofis jeung praktis “.ceuk Prof.Dr.Ir.Rokhmin Dahuri,MS mantan Menteri Kelautan & Perikanan   di periode Pemerintahan  Presiden K.H. Abdurahman Wahid jeung Presiden Megawati Soekarnoputri saperti diberitakeun Koran Giwangkara waktu nepikeun Orasi Ilmiah  “Pembangunan

Wisuda Stiepar Yapari Aktripa Ka 29

Sekolah Tinggi Ekonomi Pariwisata (Stiepar ) Yapari  Aktripa  Bandung  kampusna di Jl.Prof.Dr.Ir..Sutami No.81- 83 Bandung saperti diberitakeun Koran Giwangkara poe  Senen 23 Januari 2017 ngalaksanakeun kagiatan Upacara Wisuda Ka 29 Taun 2017 lumangsung di Hotel Arya Duta Jl.Sumatera No.51 Bandung.Kagiatan acara wisuda dipingpin Ketua Stiepar Yapari Aktripa Bandung Dr.H.Bambang Hermanto,Drs,M.Si dijejeran Ketua Senat Akademik Stiepar YapariAktripa Bandung Prof.Dr.H.Ahman,M.Pd  katut rengrengan sarta Sekretaris Yayasan Dra.Hj.Yayah Sadiah nyuluran Ketua Yapari Aktripa Dr.H.Encep

Wisuda Ka 66 UIN SGD Bandung

Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung ceuk Kepala Humas UIN SGD Bandung Asep Syaefudin M.Ag saperti diberitakeun Koran Giwangkara poe Minggu 22 Januari 2017 ngalaksanakeun Sidang Senat Terbuka kagiatan Upacara Wisuda ka 66 taun akademik 2016/2017 dipingpin  Rektor UIN SGD Bandung Prof. Dr. H. Mahmud, M.Si dijejeran Ketua Senat UIN SGD Bandung Prof.Dr.Nanat Fatah Natsir,MS katut rengrengan. Kagiatan upacara wisuda lumangsung di Gedong Anwar Musaddad, Kampus UIN SGD Jl.A.H.Nasution No.105 Cibiru Kota Bandung. Para wisudawan, wisudawati aya 801

Pengurus Koperasi Mimitran Dikukuhkeun Deui Pikeun Periode 2017-2019

Salah sahiji Koperasi di kota Bandung pangheulana  ngayakeun Rapat Anggota Taunan (RAT) nyaeta Koperasi “ Mimitran “. Koperasi ieu kaasup Koperasi Pegawai Republik Indonesia (KPRI)  anggotana ngawengku  Tenaga Pendidik & Kependidikan  Kecamatan Sukasari kota Bandung.“ Alhamdullilah, Koperasi “Mimitran” geus ngalaksanakeun RAT tepat waktu dilaksanakaun poe Saptu 31 Desember 2016 pas pisan di akhir tutup buku “. Ceuk H.Nanan Warya netelakeun  ka Koran Giwangkara  sarengsena    RAT taun buku 2016 lumangsung di Rohangan SDN Isola  1- 2 Jl.Gegerkalong Girang No.12  Kota Bandung nu dina ieu kasempetan diluuhan Pejabat Dinas Koperasi & UKM Kota Bandung Hj.Eulis Karmani,SE,MM ,Sekretaris Pusat