Workshop Seminar Nasional Jeung Musda VI FPPT Jabar Hilman Firmansyah,S.IP,M.AP Ketua Umum FPPT Jabar Periode 2016- 2019

Forum Perpustakaan Perguruan Tinggi (FPPT) Wilayah Jawa Barat ngayakeun  kagiatan acara Workshop,seminar nasional jeung Musda (Musyawarah Daerah) ka VI nyokot tema “Reference Manager Meningkatkan Kualitas Karya Ilmiah Perguruan Tinggi”  lumangsung Salasa- Rebo , 9- 10 Agustus 2016 di Hotel Isola Resort Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) Jl.Dr.Setiabudi No.229 Bandung. Saperti diberitakeun Koran Giwangkara  Kagiatan acarana diiluan 77 peserta perwakilan ti sababaraha Perguruan Tinggi Negeri (PTN) jeung Perguruan Tinggi Swasta (PTS)  di wilayah Jabar anggota FPPT tina sajumlah 215 anggota sarta diluuhan Ketua Pelaksana Kegiatan Agus Wardana,S.Sos (Kepala Perpustakaan Itenas)

845 Mahasiswa UT Bandung Miluan OSMB Non PGSD 2016.2 Baheula Mahasiswa UT Mayoritas Manula Kiwari Lolobana Wanoja

Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ) Universitas Terbuka (UT) Bandung poe Saptu – Minggu, 06 -07 Agustus 2016 ngalakanakeun kagiatan acara Orientasi Studi Mahasiswa Baru (OSMB) Non Pendidikan  Guru Sekolah Dasar (PGSD) Masa Registrasi 2016.2  temana  “Dengan Memanfaatkan Open Education Resources (OER) Kita Tingkatkan Hasil Belajar  diiluan 845  mahasiswa baru lumangsung  di Kantor UPBJJ-UT Bandung Jl.Raya Panyileukan No.1A Soekarno- Hatta Bandung. Kagiatan acara saperti diberitakeun Koran Giwangkara  diluuhan Kepala UPBJJ-UT Bandung Dra.Dina Thaib M.Ed sarta para pengurus Pokjar di wilayah kerja UPBJJ-UT Bandung,Koordinator & Kasubag TU UPBJJ-UT Bandung

Taun 2016 PKPRI Kota Bandung Ngalaksanakeun Reformasi Usaha

Pikeun ngudag sasaran target taun 2016 diperlukeun sumanget dedikasi tisakabeh perangkat organisasi, boh pengurus, pengawas, pengelola nyakitu deui  anggota dina ngajalankeun  peranna masing-masing  sangkan tujuan Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI ) kota Bandung bisa ngawujud.. “ Disagedengeun eta oge  perlu ayana  situasi lingkungan jeung suasana lingkungan gawe bareng antara PKPRI jeung Primer  Koperasi  Pegawai Republik Indonesia (KPRI) nyakitu deui jeung Koperasi Sekunder  tingkat pangluhurna  sacara harmonis,terbuka,akrab jeung babarengan kulantaran