Dr.H.Bambang Hermanto,Drs,M.Si Ketua Stiepar Periode 2016- 2020

Ketua Yapari-Aktripa Drs.Toto Suryana AF,M.Pd  poe Rebo 3 Februari 2016 ngistrenan Dr.H.Bambang Hermanto,Drs,M.Si salaku Ketua Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Pariwisata (Stiepar) Yapari Aktripa Bandung periode 2016-2020 ngaganti Ketua heubeul Dr.Encep Syarief Nurdin,Drs,M.Pd,M.Si nu geus rengse mangsa jabatanna..Kagiatan istrenan lumangsung di lantey 3 aula Stiepar Jl.Prof.Dr.Ir.Sutami No.81-83 Bandung diluuhan turta  disaksian  rengrengan senat sivitas akademika Stiepar Yapari-Aktripa.sarta para ondangan. Kapamingpinan Bambang salaku Ketua ti saprak ngadegna Stiepar Yapari-Aktripa taun 1962 ngarupakeun Ketua

Dr.Anne Sukmawati Kurnia Dewi,M.M.Pd : Program Ngamekarkeun Jiwa Kawirausahaan Di SMK Can Optimal

Strategi program  keur  ngamekarkeun niley-niley  ngadidik turta ngatik  ngawangun jiwa kawirausahaan nu dirumuskeun Sekolah Menengah Kejuruan  (SMK)  pikeun nyiapkeun siswana  mibanda  akhlak mulia  turta mibanda jiwa kawirausahaan strategina can bisa ngalibetkeun sakabeh paket kaahlian. “ Kukituna lian ti henteu sakabeh guru jeung siswa kalibet oge masih loba guru kurang paham kana program keur dimekarkeun kulantaran henteu ayana juknis (petunjuk teknis) sarta juklakna (petunjuk pelaksanaanna) sok komo program kamitraan jeung Dunia Usaha/Dunia Industri (DU/DI) na kiwari can optimal nu sabenerna diperlukeun pisan dina tarekah ngaronjatkeun nilai jiwa kewirausahan”.ceuk Dr.Anne Sukmawati Kurnia  Dewi ,M.M.Pd salaku Kepala SMKN 13 Kota Bandung Waktu

Seminar UPI UPBJJ –UT Bandung : Perlu Ngadidik Kawirausahaan Ka Peserta Didik

Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ) Universitas Terbuka (UT) Bandung dina poe Kemis  tanggal 3 Maret 2016  ngalaksanakeun  Upacara Penyerahan Ijazah (UPI)  ka 877  ulusan UT UPBJJ Bandung Periode I taun 2016 ngawengku  guru Sekolah Dasar jeung guru Paud asalna  ti kabupaten,kota di Jabar lumangsung di Gedong Balai Sartika Jl.Suryalaya Indah No.1-3 Buahbatu Bandung nu dina ieu  kasempatan  diluuhan Ketua Lembaga Penelitian & Pengabdian Masyarakat (LPPM) UT Ir.Kristanti Ambar Puspitasari,M.Ed,Ph.D nyuluran  Rektor UT Prof.Ir.Tian Belawati,M.Ed,Ph.D sarta Sekretaris Dinas Pendidikan..Provinsi Jabar jeung  Kepala UPBJJ-UT Bandung Dra,Dina Thaib,M.Ed.

Prospek Psikologi Islam

Potensi  psikologi islam matak ngagumbirakeun kiwari loba  diperlukeun  masarakat  boh di lembaga –lembaga,institusi pendidikan,rumah sakit, sarta perusahaan islam nu prospekna dina widang kesehatan,pendidikan,industri,training, salaku motivator nu ayeuna keur payu pisan sarta ,widang klinis kesehatan, jeung kemasarakatan ceuk Prof.Drs.Subandi,MA,Ph.D guru besar Fakultas

Bintek Pelayanan Prima Kopertis IV

Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten ngayakeun kagiatan Bimbingan Teknis (Bintek) Pelayanan Prima ti poe Senen  15 nepi ka Kemis 17Maret 2016 lumangsung  di  Gedong Diklat Kopertis Wilayah IV Jatinangor diiluan 86 peserta tenaga administrasi Perguruan Tinggi Swasta  (PTS) di lingkungan Kopertis Wilayah IV..Kagiatan Bintek resmi dibuka Koordinator Kopertis Wilayah IV Prof.Dr.Ir.H.Abdul