H.Iwa Wiswara Syamsu Meunang Gelar Doktor

Drs.H.Iwa Wiswara Syamsu M.M.Pd  kiwari nyangking kalungguhan salaku Kepala Sekolah Menengah Kejuruan (SMK) Negeri 3 Bandung jeung SMKN 16 Bandung sarta kungsi Plt SMKN 4 Bandung dina poe Rebo 3 Februari 2016 ngarupakeun poe ngagumbirakeun. Rek teu gumbira kumaha,kulantara dina poe harita Direktur Program Pasca Sarjana (PPS) Universitas Islam Nusantara (Uninus) Prof.Dr.Achmad Sanusi,SH,M.PA nandeskeun lulus sangat memuaskan  dina ujian sidang terbuka PPS S3  Widang Manajemen Pendidikan  Program Studi Manajemen  Pendidikan Uninus lumangsung di kampus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung, kukituna boga hak pikeun make gelar Doktor.   

Ketua IKA Uninus Dikukuhkeun

Ketua Ikatan Keluarga Alumni(IKA) Univertsitas Islam Nusantara (Uninus) mangsa periode  2016-2020 Dr.H.Danny Hamdani Kusumapradja,SH,M.Hum   poe Rebo 10 Febuari 2016 lumangsung di rohangam Pasca Sarjana Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung dikukuhkeun ku Rektor Uninus Dr.H.Suhendra Yusuf MA disaksian Ketua Yayasan Islam Nusantara Letjen (Purn) H.A.Roestandi,SH sarta rengrengan Wakil Rektor jeung alumni..Dina biantarana saperti

85 % Lulusan Stiepar Geus Digarawe

Ketua Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Pariwisata (Stiepar) Yapari-Aktripa  Bandung Dr.Drs.Encep Syarif  Nurdin.M.Pd,M.Si netelakeun dumasar data Pembantu Ketua III Bidang Kemahasiswaan,Kerjasama  & Bursa Kerja Stiepar  kurang leuwih 85 %  lulusan  Stiepar  dina taun ayeuna geus digarawe atawa wirausaha.“ Kulantaran waktu On The Job Training sarengsena  na  mahasiswana dipenta pikeun daily worker/casual/kontrak sarta saenggusna lulus ngamungkinkeun pikeun diangkat

KKM UIN SGD 2016 Ngaberdayakeun Masarakat Pedesaan

Program Kuliah Kerja Mahasiswa (KKM) taun akademik  2016 dimitian ti 9 Februari nepi ka 8 Maret 2016  dilaksanakeun  di kab.Cianjur,Purwakarta,Garut diiluan 2417 peserta,96 Dosen Pembimbing Lapangan (DPL) nyokot tema “ Memberdayakan dan Mencerdaskan” mibanda tujuan pikeun museur kana ngaberdayakeun masarakat pedesaan. Numutkeun rektor Universitas Islam Negeri (UIN) Bandung Prof.Dr.H.Mahmud,M.Si yen KKM 2016 nu ayeuna dilaksanakeun saperti

Pengurus Koperasi Abdi Karya Bahari Mibanda Amanah SHU Ngaronjat

Kepala Dinas Perikanan & Kelautan Provinsi Jawa Barat Ir.H.Jafar Ismail,MM salaku pembina KPRI ( Koperasi Pegawai Republik Indonesia ) Dinas Perikanan & Kelautan Provinsi Jawa Barat  “ Abdi Karya Bahari “  netelakeun ngarasa reueus ka koperasi salila ieu dibinana di instansina  ti taun ka taun lian ti ngalaksanakeun RAT tepat waktu sarta aya dina kamajuan usahana. “ Alhamdullilah RAT tahun ayeuna saperti taun nu kaliwat salawasna dilaksanakan tepat waktu dina bulan Januari,hal ieu cingcirining pengurusna  mibanda amanah  sarta ngalaksanakeun taat kana  sagala  aturan  aya  di koperasi  nu  mawa hasil Sisa Hasil Usaha (SHU) na terus ngaronjat sarta door prize beuki ngalobaan “ .pokna saperti