Dr.H.Suhendra Yusuf MA Rektor ka 6 Uninus Periode 2016 -2020

Dr.H.Suhendra Yusuf,MA salaku Pembantu Rektor I  Universitas Islam Nusantara (Uninus)   ti mimiti poe Rebo 20 Januari 2016 nyangking kalungguhan salaku rektor  ka 6 Uninus pikeun mangsa periode 2016-2020. Dina poe harita saperti diberitakeun Koran Giwangkara diistrenan Ketua Yayasan Islam Nusantara Letjen TNI (Purn) H.Achmad Roestandi,SH sakalian bareng  jeung pejabat  rengrenganna ngawengku

Wisuda ka 63 UIN SGD Bandung Ngahasilkeun 485 Lulusan

Dina poe  Ahad  24 Januari  2015 Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD)  Bandung  ngalaksanakeun Wisuda ka 63 ngahasilkeun  485 lulusan.    Sajumlah  lulusan ngawengku 414 lulusan program sarjana,56 lulusan Program Pasca Sarjana jeung 15 lulusan program doktor diwisuda    Rektor UIN SGD Bandung Prof.Dr.Mahmud M.Si lumangsung di Gedong Multi Purpose kampus Jl.A.H.Nasution No.105,Cibiru Bandung.Tina sajumlah  lulusan   kapeto aya 3 lulusan mibanda prestasi panghadena

Pangheulana Ngayakeun RAT Koperasi Mimitran Mibanda Komitmen Jadi Koperasi Sehat Jeung Kuat

Koperasi Mimitran  salaku Koperasi Simpan Pinjam anggotana pendidik,tenaga kependidikan  sarta para purnabakti di lingkungan kecamatan Sukasari kota Bandung mibanda komitmen pikeun jadi koperasi sehat jeung kuat sarta bersih tina sagala rupa masalah ngarumpak  kana  Anggran Dasar (AD) turta Anggaran Rumah Tangga (ART) jeung aturan. Hal ieu ditetelakeun Ketua Koperasi Mimitran H.Nanan