Wisuda Ka 62 UIN SGD Bandung Ngistrenan 2700 Lulusan

Universitas Islam Negeri  (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung  ngalaksanakeun  wisuda  ka  62 dina sidang senat terbuka dipimpin rektor UIN SGD Bandung Prof.Dr.H.Mahmud M.Si  ngistrenan 2700 lulusan program S1,S2  jeung S3 lumangsung Minggu 13 September 2015 di gedong Multipupose Jl.A.H.Nasution No.105 Bandung.Sajumlah lulusan ieu masing –masing asalna Ti Fakultas Tarbiyah & Keguruan 657 lulusan, Syariah & Hukum 271

Kegiatan OPAK Bukan Sekedar Rutinitas

Kegiatan Orientasi Pengenalan Kampus dan Kemahasiswaan  (OPAK) bukan sekedar rutinitas biasa atau sekedar tradisi tanpa tujuan.Kegiatan ini harus bermakna dan bermanfaat bagi civitas akademika Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung terutama mahasiswa baru. Hal tersebut dikemukakan Rektor UIN SGD Bandung Prof.Dr.H.Mahmud M.Si  dalam sambutannya  pada sidang senat terbuka  ketika melantik  6.009  mahasiswa baru  dalam rangka OPAK mahasiswa baru UIN SGD Bandung  taun akademik 2015/2016  dengan tema “ Internalisasi Nilai-Nilai Keislaman

Dosen Universitas Indonesia Ngadongdon Ikopin

Sababaraha urang dosen mata kuliah ti Fakultas Ekonomi & Bisnis Universitas Indonesia (FEB-UI) sawatara waktu nu anyar kaliwat Senen 3 Agustus 2015  saperti diberitakeun Koran Giwangkara ngadongdon ka kampus Institut Koperasi Indonesia (Ikopin) Jatinangor. Para dosen ti FEB UI ieu teh nyaeta Suryadi,Abdilah,Emi,Hepi dina raraga studi banding ka Ikopin ngalakukeun diskusi nyampurnakeun kurikulum mata kuliah koperasi di FEB UI. Dina diskusi