Wisuda Ka 57 Uninus

Universitas Islam Nusantara (Uninus)  kampusna  Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung  ngalaksanakeun Wisuda Sarjana (S.1)  ,Magister (S.2) & Doktor (S.3)  nu ka 57 Taun Akademik 2013-2014 lumangsung  Saptu 21 Juni 2014/23 Sya’ban 1435 H Jam 07.00 WIB  nepi ka rengse  di Gedong BCC (Bandung Convention Centre) Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung. Kukituna ceuk Ketua Panitiana  Drs.H.Husen Saeful Insan ,M.M.Pd  nu oge  salaku Pembantu Rektor III Uninus dijejeran Ka Humas Uninus  Drs.Maman Nurjaman  umajak ka sakabeh calon wisudawan/wisudawati  sangkan sagancangna ngadaftarkeun  di Kantor BAAK Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung

Renzo Hafizd Aldera & Vega Juara I Mokacil Di Kampus UPI Cibiru

Pasangan Renzo Hafizd Aldera & Vega  ti Taman Kanak Kanak (TK)  Permata kaluar jadi juara I  Mojang Jajaka Cilik (Mokacil) dina kagiatan Mojang Jajaka Cilik  TK sa-Kabupaten Bandung nyokot tema “ Tunjukan Jiwa Senimu Cintai Budayamu” lumangsung Kemis 24 April 2014  di kampus Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) Cibiru diayakeun  mahasiswa semester 2 BEM REMA Kampus UPI Cibiru.Kagiatan diiluan 24 pasang sarta aya  3 urang juri nu meunteun nyaeta Anas Effendi DM,MM,M.Pd Penilik Kebudayaan Kecamatan

Kankemenag Kab.Ciamis H.Yusuf Meunang Gelar Doktor

Saupama diloyogkeun jeung paribasa sunda cunduk waktu nu rahayu ,ninggang mangsa nu sampurna,niti wanci nu mustari  pikeun Drs. H.Yusuf M.Pd   kiwari nyepeng kalungguhan  salaku Kepala Kantor Kementerian Agama kabupaten Ciamis kacida tepat pisan waktuna  yen nu dicita-citakeun dipikahayangna nyaeta  di taun 2014  kudu bisa ngarengsekeun program S3na  (Doktor)  tinekanan. “Alhamdullilah  sok sanajan  sibuk  ku urusan kantor jeung kulawarga di imah  simkuring ahirna  bisa ngarengsekeun program  S3 di Program Pascarajana Konsentrasi Manajemen Pendidikan Universitas Islam Nusantara (Uninus) “ ceuk Yusuf ,netelakeun sarengsena sidang ujian terbuka   lumangsung  Rebo 23 April 2014 di kampus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung dipromotoran Prof.Dr.H.Dedi Mulyasana M.Pd , Ko Promotor  Prof.Dr.Cornelia Jane Benny M.Pd,anggota promotor  Dr.Gumilar MM sarta diluuhan  Direktur Program Pasca Sarjana Uninus Prof.Dr.H.Achmad Sanusi.SH,MPA.

Seminar People Management Fakultas Ekonomi Uninus

Senat Mahasiswa (Sema)   Fakultas Ekonomi Universitas Islam Nusantara ( Uninus) gawe bareng jeung Telkomsel  ngalaksakeun seminar People Managemen lumangsung Minggu 27 April 2014 di aula Pasca FAI Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung.Numutkeun Ketua Pelaksanana Ahmadun Dwi Cahyono dibarengan Ketua Senat Suwandi netelakeun ka Koran Giwangkara tujuan diayakeun seminar diiluan

Pengurus PKPRI Kota Bandung Masa Bakti 2014- 2019 Diistrenan

Rapat  Anggota Taunan (RAT) Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI) kota Bandung nu ka 51 taun Usaha 2013 lumangsung  tertib  turta lancar Saptu 17 Mei 2014 di aula kantorna Jl.Soekarno-Hatta No.470 Bandung. Kagiatan acara rapat ngabahas laporan pertanggungjawaban pengurus,pengawas taun  kerja  2013 sarta Risalah Rencana Anggaran (RA) taun usaha 2014 didugikeun Ketua PKPRI kota Bandung Drs.H.Zainal Abidin,S,MM,M.Sc dijejeran rengrengan pengurus jeung pengawas dihareupan anggota nu diulem .Dina biantarana Zainal nembrakkeun yen laporan pengurus taun kerja 2013 ngarupakeun taun pamungkas masa bakti pengurus periode 2009-2014 disusun keur mempertanggungjawabkeun ngalaksanakeun tugas pengurus ka anggota. “ Alhamdullilah di taun 2013 kinerja organisasi jeung usaha PKPRI kota Bandung cukup sehat mawa hasil nyugemakeun ngabalukarkeun