SHU Kopkar Kopertis WilayahI V Ngaleuwihan Target

Ketua Koperasi Karyawan (Kopkar)  Kopertis Wilayah IV periode 2013-2017  Hj.Ani Kenangasari,SE,M.Si  netelakeun  sakabeh bebeunangan jeung Sisa Hasil Usaha (SHU)  taun buku 2013 meunang  kauntungan  ngaleuwihan target tinu geus direncanakeun. “ Alhamdullilah  tina geus direncanakeun   SHU  Rp. 1.126.240.859,- realisasina Rp.1.211.161.475,-   ngaleuwihan target sok sanajan gedena ngan  7,54 % .Beubeunangan  SHU ieu oge rada ngaronjat  ti taun saacanna 2012 harita ngan meunang 1.073.150.303,-  . Diharepkeun luyu jeung Program Kerja Rencana Anggaran Pendapatan & Belanja (RAPB)  Kopkar Kopertis  Wilayah IV taun buku 2014di taun buku 2014 kudu  beuki leuwih ngaronjat deui ditargetkeun  SHU na  kudu  meunang Rp.1.254 .481.294  “ ceuk Hj.Ani .

Sanggar Seni 12 Juli Ikopin Gelar Pesta Rakyat Budaya Sunda

Dina raraga ngamumule budaya sunda  ayeuna ampir pareum  Sanggar Seni 12 Juli Institut Koperasi Indonesia (Ikopin) ngagelar “  Pesta Rakyat  Budaya Sunda” lumangsung tilu poe ti tanggal 25 nepi ka 27  Februari  2014  dibuka sacara resmi ku Direktur Kemahasiswaan  & Alumni Ikopin  Drs.Agus Arifin,Ak,M.Si di buruan kampusna Jatinangor. Ketua Panitiana Agung  Ismail netelakeun ka Koran Giwangkara

Seminar Nasional Akutansi Keuangan

Mahasiswa Akutansi Keuangan Angkatan Tahun 2011 Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi (STIE) STEMBI  Jl.Buah Batu No.26 Bandung ngayakeun  seminar nasional  nyokot  judul “ Kesiapan Akuntan Indonesia dalam Menghadapi  Acounting  Economic Community (AEC)

H.Ibnu Sabiin Hatta Wakil Bupati Kepulauan Seribu Meunang Gelar Doktor Ti Uninus

Pikeun  Drs. H.Ibnu Sabiin Hatta,M.Si  bulan Februari 2014 diangap bulan nu  mawa barokah  dina perjalanan lalampahan hirupna kulantaran aya dua kabagjaan turta kagumbiraan dirasakeun dirina.Kabagjaan jeung kagumbiraan  tangtuna  moal dipopohokeun bakal  dikotretkeun ku tinta emas dina riwayat hirupna.